Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Βρήκες επαγγελματικές κάρτες σε χαμηλότερη τιμή; Σου επιστρέφουμε τη διαφορά! Αν μετά την αγορά επαγγελματικής κάρτας, βρείς φθηνότερη τιμή σε οποιασδήποτε άλλη εταιρεία, σου δίνουμε τη δυνατότητα επιστροφής της χρηματικής διαφοράς που έχεις πληρώσει υπό τους εξής όρους και προϋποθέσεις.

01) Η σύγκριση τιμών θα αφορά ακριβώς το ίδιο προϊόν και όχι παραπλήσιο. Τυχόν πρόσθετες δωρεάν παροχές υπηρεσιών ή/και προϊόντων μαζί με το συγκρινόμενο προϊόν δεν καλύπτονται και δεν υπολογίζονται στα πλαίσια της παρούσας Εγγύησης Χαμηλότερης Τιμής.
02) Ως ανταγωνιστικό κατάστημα νοείται μόνο το φυσικό κατάστημα λιανικού εμπορίου που λειτουργεί εντός των ορίων της ελληνικής επικράτειας. Εξαιρούνται ρητώς τα ηλεκτρονικά καταστήματα ελληνικά, κυπριακά ή αλλοδαπά.
03) Η σύγκριση τιμών θα αφορά ακριβώς το ίδιο προϊόν και όχι παραπλήσιο. Τυχόν πρόσθετες δωρεάν παροχές υπηρεσιών ή/και προϊόντων μαζί με το συγκρινόμενο προϊόν δεν καλύπτονται και δεν υπολογίζονται στα πλαίσια της παρούσας Εγγύησης Χαμηλότερης Τιμής.
04) Αν συντρέχουν οι παραπάνω όροι, η εταιρεία Starcreative, υποχρεούται να επιστρέφει στον καταναλωτή το 100% της χρηματικής διαφοράς, που προκύπτει από την τιμή διάθεσης του προϊόντος στην Ιστοσελίδα μας σε σχέση με τη διαπιστωθείσα χαμηλότερη τιμή.
05) Για την είσπραξη της διαφοράς, ο καταναλωτής οφείλει να προσκομίζει αυτοπροσώπως το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) του προϊόντος στα Κεντρικά της Εταιρείας. Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να προσκομιστεί και το πρωτότυπο του αποκόμματος που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό.
06) H παραπάνω δέσμευση ισχύει και στην περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έχει ακόμα προβεί σε αγορά αλλά επιθυμεί να αγοράσει κάποιο προϊόν. Με την προσκομιδή των προαναφερόμενων αποδεικτικών θα μπορεί πλέον να αγοράσει το προϊόν στη διαπιστωθείσα χαμηλότερη τιμή.
07) ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ «ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ»: Η παρούσα Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής δεν ισχύει στις εξής περιπτώσεις: α) εάν η χαμηλότερη τιμή αφορά τιμολόγηση κάτω του κόστους αυτών, όπως ο όρος αυτός ορίζεται στο νόμο και στη νομολογία, β) εάν η χαμηλότερη τιμή δεν είναι τιμή λιανικής πώλησης, γ) αν η χαμηλότερη τιμή αφορά την πώληση του ιδίου προϊόντος μεταχειρισμένου και όχι καινούργιου, δ) αν η χαμηλότερη τιμή προκύπτει σε περίοδο εκπτώσεων ή αφορά προσφορά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί εκπτώσεων/προσφορών, ε) εάν η χαμηλότερη τιμή προκύπτει από κατάστημα που εκποιεί εμπορεύματα σύμφωνα με την κείμενη εθνική και κοινοτική νομοθεσία περί αθέμιτου ανταγωνισμού 4 στ) εάν το ανταγωνιστικό κατάστημα είναι σταθερά εκπτωτικό (discount store).
επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά έντυπα, εκτύπωση μουσαμά,  εκτύπωση αυτοκόλλητου, συνταγολόγια, ψηφιακές εκτυπώσεις, offset εκτυπώσεις, εκτυπώσεις Αθήνα, Online τυπογραφείο, 

All rights reserved

Copyright © 2019 Starcreative.

Newsletter

Ενημερώσεις προσφορών

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now